Bestil autobooking kode

Med Taxa Selandias autobooking kan du som både privat- og erhvervskunde, samt offentlig myndighed bestille en taxa – og samtidig springe telefonkøen over.

Ved oprettelse at autobooking modtager du et specielt telefonnummer samt en 5 cifret kode, som du skal benytte. Der er mulighed for at bestille en vogn her og nu, samt at forudbestille en vogn.

En autobooking kode er for dig som ofte ringer efter taxa fra den samme adresse og som skal bruge en almindelig vogn. Koden er knyttet til den adresse du opgiver, når du opretter autobooking. Adressen skal være indenfor kommunegrænsen i Roskilde eller Lejre.

Det er ikke muligt at ændre, rykke og afbestille vogn via autobooking, samt bestille til andre adresser end den der er opgivet ved oprettelse af autobooking. Ligesom det ikke er muligt at bestille vogne med anden kapacitet end 4 passagerer.

Oprettelse og brug af autobooking er gratis.

Denne formular kan IKKE benyttes til bestilling af taxa! Auto booking af taxa kræver en personlig kode som vi sender til dig ved udfyldelse af nedenstående formular.

Bestillingsformular